RU UA  
Партнерство
Перший інтернет магазин від виробника!
Пн - Пт с 09:00 - 18:00
Дзвінки по Україні безкоштовно

Блог

VRF системи – ефективне рішення для кондиціонування великих площ

VRF системи – ефективне рішення кондиціонування великих площ. Саме така система підтримує комфортну температуру та рівень вологості повітря в об'єктах, площа яких перевищує 100 тисяч квадратних метрів. Застосовується в ресторанах, торгових та офісних центрах, адміністративних та офісних будівлях, виставкових центрах та клубах.

Детальніше...

Обираємо газову колонку

Всі, хто мав справу з таким видом водонагрівача, знають, що колонка є достатньо економічним і дуже ефективним приладом. З його допомогою можна швидко і надійно вирішити питання з постійною наявністю гарячої води в міській квартирі, приватному будинку за межами міста або на дачі, якщо добре налагоджено газопостачання.

Детальніше...

Як обрати зволожувач повітря для квартири, будинку, офіса

Коли повітря пересушене, це позначається на всьому: меблі та дерев'яне покриття підлоги розсихаються, домашні рослини погано ростуть і з часом гинуть. Особливо негативно сухість відбивається на дітях. У них імунітет ще не сформований. Тому при пересушеному повітрі подразнюються слизові оболонки. Це збільшує можливість респіраторних захворювань, спричинених різними інфекціями. Цю проблему можна вирішити, якщо купити зволожувач повітря для офісу, будинку або квартири.

Детальніше...

Що треба знати, щоб купити водонагрівач

Виробники пропонують дуже великий асортимент водонагрівального обладнання різних конфігурацій, видів, розмірів і вартості. Кожен, хто спантеличений покупкою водонагрівача, повинен знати про основні їх відмінності і на які нюанси слід звернути увагу. Щоб зробити правильний вибір техніки, що цікавить, і не витратити гроші на марні речі, ми пропонуємо ознайомитися з нашою статтею

Детальніше...

Вибір кондиціонера додому та в офіс

Нещодавно, пару десятків років тому, побутовий кондиціонер могли собі дозволити далеко не всі. Він відносився до дорогого обладнання. Але зараз це не так. Якщо раніше його наявність була своєрідним показником добробуту, то тепер він перейшов до розряду необхідних побутових приладів.

Детальніше...

Як вибрати радіатори

В наших кліматичних умовах тривалість опалювального сезону становить близько половини всього року. Тобто майже половина нашого життя проходить у приміщенні, де працює опалення. Раніше для обігріву використовували чавунні батареї. Вони гріли не дуже добре, та й вигляд мали не дуже презентабельний. Сучасні опалювальні пристрої представлені безліччю найрізноманітніших моделей з різних матеріалів. Тому до їх вибору для свого будинку або іншого приміщення, потрібно підійти серйозно.

Детальніше...

Типи кондиціонерів

Щоб підібрати кондиціонер, який ідеально підходив би Вам, необхідно ознайомитися з типами цих приладів. Моноблочні, спліт-системи, інверторні або мульти спліт-системи - як не загубитися в цьому різноманітті? Всі переваги та недоліки кожного виду описані у нашій статті.

Детальніше...

Обираємо водонагрівач: на що звернути увагу

Купивши газовий проточний водонагрівач, Ви позбавите себе і всю сім'ю необхідності або митися холодною водою, або нескінченно гріти її і носитися з тазами і каструлями. Щоб усім було максимально комфортно користуватися цим приладом, потрібно зробити правильний вибір моделі, яка найкраще підходитиме саме вам і вашому будинку.

Детальніше...

Чому у дитячій кімнаті потрібен зволожувач повітря

Ви очікуєте малюка і ретельно готуєтеся до цієї події - намагаєтеся продумати кожну дрібницю, все передбачити, вибрати все найкраще. У вашому будинку вже з'явилася більшість потрібних для догляду за дитиною речей: коляска, запас підгузків, ліжечко та інше. Але чи про все Ви подумали? Чи вже подбали про всебічний комфорт малюка?


Детальніше...

Що потрібно знати під час вибору кондиціонера

Така, на перший погляд, нехитра справа як покупка кондиціонера найчастіше виявляється непростим процесом, що вимагає зусиль. Адже техніка прослужить довго, даруючи комфорт та затишок, тільки в тому випадку, якщо її вибір було зроблено правильно.

Детальніше...